Hayırseverler Gözlemevi Ve Okul Ek Bina Yapacak

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Demirci Eğitim Fakültesine, hayırsever işadamları tarafından modern bir kütüphane, gözlemevi, Meslek Yüksekokuluna da ek bina yapılacağını söyledi.

Başkan Selçuk, makamında ağırladığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, MCBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Demircili hayırsever işadamları Özgen İzmiroğlu, Selami Özpoyraz ile fakülte ve yüksekokula yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüştü.

Toplantı sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Selçuk, 'İlçemiz Meslek Yüksekokulu'nun artan kapasitesinden dolayı yeni bir ek bina yapılması gündemimizdeydi. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi ve Demirci hayırsever işadamlarımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemize iki bina yapılacak.

Hayırsever işadamımız Selami Özpoyraz tarafından Meslek Yüksek Okulumuza 470 metrekare alana yeni bir ek okul binası yaptırılırken, yine hayırsever işadamımız Özgen İzmiroğlu tarafından da Eğitim Fakültesi kampüs alanına modern bir kütüphane ve gözlem evi yaptırılacak.' dedi.

Kaynak: AA