Bölgenin İlk Endüstriyel Ürün Mağazası Tatvan'da Açıldı

Doğu Anadolu Bölgesinin ilk baskılı-baskısız poşet ve endüstriyel ürün showroom ve satış mağazası Bitlis’in Tatvan ilçesinde açıldı.

Bölgenin İlk Endüstriyel Ürün Mağazası Tatvan'da Açıldı
Bitlisli genç girişimci Furkan Olcay tarafından “Vip Efor” adı altında Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan mağazada; baskılı ve baskısız poşet ve birçok endüstriyel ürün yer alıyor. Üretim fabrikası Ankara’da, showroom ve satış mağazası ise Tatvan’da bulunan “Vip Efor” poşet ve endüstriyel ürün showroom ve satış mağazası, tüm bölgenin baskılı ve baskısız poşet, endüstriyel ürün ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

Vip Efor poşet ve endüstriyel ürün showroom ve satış mağazası ile Tatvan’dan bölgeye açılmayı hedeflediklerini kaydeden Bitlisli genç girişimci Furkan Olcay, amaçlarının Bitlis başta olmak üzere tüm bölgenin bu alandaki ihtiyaçlarını en ucuz ve kaliteli ürünlerle karşılamak olduğunu söyledi.

Ürünleri incelemek isteyen müşterilerin Tatvan’daki showroom ve satış mağazalarını ziyaret edebileceğini kaydeden Olcay, “Şirketimiz Bitlis merkez odaklı Tatvan bünyesinde hizmet vermekte olup tüm yakın iller ve bölgesel ihtiyaçlara en kaliteli ve istikrarlı çalışma prensipleri doğrultusunda ivedilikli bölgesel ihtiyaçların karşılanması amacıyla tüm ürün gruplarımızın imalat, toptan ve perakende hizmet yelpazesinde bir ilk showroomdur. Şirket kuruluşumuzun oluşmasında iki yıllık bölgesel fizibilite çalışmasının neticesinde şirket gruplarımızın bölgesel hizmet potansiyeline sahip olup, güven ve kaliteli hizmetimiz siz muhterem müşterilerimizin memnuniyeti, hizmetimizin kalitesindeki imzasıdır. İnşallah bu alandaki ihtiyaca cevap olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA