Başkan Şirin Güreşçileri Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Güreş Takımı Gençleri’ni ağırlayarak, yeni kispetlerini kendilerine teslim etti.

Başkan Şirin Güreşçileri Ağırladı
Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Güreş Takımı sporcuları, antrenör Ahmet Yavuzer ile birlikte Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Ziyarette Sosyal İşler Müdür Vekili Bülent Gökmen de yer aldı. Güreş sporcuları Erdinç Yavuzer, Mehmet Sakallı, Ramazan Doğru, Mustafa Sakallı, Resul Yiğit, Eren Piren, Fatih Yaman, Sedat Yoksul ve Emre Sakallı, kendilerine yaptırdıkları ve müsabakalarda giyecekleri kispetleri de Başkan Şirin’in elinden aldı. Belediye Güreş Takımı Antrenörü Ahmet Yavuzer, Belediye Başkanı Turgay Şirin’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken “Güreş takımımız şuanda çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. İzmir ve Manisa bölgesinde belediyeler bünyesinde güreş takımımı olmamasına rağmen Turgutlu Belediyesi’nin bizleri ileride gururlandıracak olan bir güreş takımı kurmasından dolayı mutluyuz. Sayın Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e bizlere verdiği kispetler ile manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Güreş müsabakalarından başarıyla dönmeyi hedefliyoruz. Gençlerimizin Turgutlumuzun adını gururla ve başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

Genç güreşçilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Şirin, “Değerli arkadaşlarımızın Ata sporumuz olan güreşe genç yaşta başlamaları bizleri çok sevindirdi. Turgutlu Belediyesi olarak sporun her branşında olduğu gibi güreşçilerimize de desteğimiz her zaman olduğu gibi bugün ve bundan sonra da devam edecektir. Ben kendilerinin yapılacak olan güreş müsabakalarında Turgutlumuzu en iyi şekilde temsile edeceklerine ve başarılarla bizleri gururlandıracaklarına canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA