Bakan Arslan Ve Bakan Elvan, Karslılarla Buluşacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ise Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile birlikte Pazar günü Kars’a gelerek bir takım toplantılara katılacak.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yarın Kars’a gelerek Karslı vatandaşlarla buluşacağını belirtti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Sayın Bakanımız Ahmet Arslan yarın inşallah saat 10:20 uçağı ile ilimize teşrif edecekler. Sayın Bakanımız, partimizin Şubat ayı Danışma Meclisi Toplantımıza katılacak. Burada teşkilatlarımızla buluşacak. Toplantı sonrasında Sayın Bakanımızın Kars’ta bir dizi ziyaretleri ile Kars halkıyla buluşacak. Kağızman ilçemizi de ziyaret edecek olan Bakanımız Ahmet Arslan, burada Kaymakamlık, Belediye, parti ve esnaf ziyaretinde bulunarak, ailesini ziyaret edecek. Akşam saatlerinde ise Sayın Bakanımız Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek” dedi.

Başkan Çalkın, Pazar günü ise Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’in Kars’a geleceğini ifad ederek, “Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Cazibe Merkezi Programı kapsamında iş adamları ve sanayicilerle bir araya gelerek Kars’ta bir toplantı gerçekleştirecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA