Arslan'dan Başkan Asya'ya Veda Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği'nde görevlendirilmek üzere Ankara'ya atanan eski İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Belediye Başkanı Feyat Asya’ya veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, Aslan ile görevi süresince uyum içinde çalıştığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Hiçbir zaman kendisi ile siyasetçi bürokrat ilişkisi içinde olmadıklarını hatırlatan Asya, şunları kaydetti:

'Aynı dünyanın insanı olma hasebiyle ayrı düşünmedik. Makam mevkilerin bizim inancımıza göre fani olduğunu biliyoruz. Hocamızın gönüllerimizde yer edindiğini özellikle belirtmek isterim. Bundan sonraki hayatında ailesi ile muvaffak olmasını diliyorum. Kendisini daha güzel yerlerde görmeyi umut ediyoruz. Rabbim kendisini umduklarından nail korktuklarından emin eylesin. Kardeşlik hukukumuz yaşadığımız müddetçe devam edecektir. Yeni görevinde başarılar diler, kendisini Allah’a emanet ederim.'

Asya, Arslan'a yeni görevinde başarılar dileyip, bir fincan takımı hediye etti.

Muş’ta 3 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yürüttüğünü hatırlatan Aslan ise, bu süre içerisinde başkanın hep nezaketini ve insanlığını gördüğünü anlattı.

Aslan, 'Her yönü ile mükemmel bir başkanla çalıştık. Başkanımızın eğitime bakış açısı ve bizlere desteği her zaman olmuştur. Başkanımız, Muş için bir şanstır. Muş’un projelerle, bilgi evleri ve parklarla anılmasındaki emeği takdire şayandır.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA