Adana'da 'Huzur' Operasyonu

Kentteki 'huzur' operasyonu kapsamında, sabit yol ve asayiş uygulaması yapıldı, kafe ve eğlence mekanları denetlendi Bir polis, uygulamayı canlı yayın kamerasıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyon Merkezine aktardı.

Adana'da, helikopter destekli 'huzur' uygulaması yapıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında, kent genelinde suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 'huzur' operasyonu başlattı.

Terör, Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Kaçakçıklık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Trafik Denetleme şubelerine bağlı ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilen asayiş uygulamasını, polis helikopteri de havadan takip etti.

Ana caddelerde ve kent giriş çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarına gelen araçlarda polis, eğitimli köpekle detaylı arama yaptı. Sürücüler ve araçlarda bulunan kişilere kimlik kontrolü yapıldı.

Uygulama kapsamında kafe ve eğlence merkezleri de denetlendi. Polis ekipleri kafe ve eğlence mekanlarında bulunan kişilerin kimliklerini kontrol etti.

Bir polis, uygulamayı canlı yayın kamerasıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyon Merkezine aktardı.

Adana İl Emniyet Müdürü Osman Ak da uygulama bölgelerinde incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.

Kaynak: AA