Sol Anahtarı Filminin Çekimleri Bandırma'da Başladı

Ulusal ve uluslararası film festivallerinde Bandırma’yı temsil edecek “Sol Anahtarı” isimli kısa film projesi hayata geçirildi.

Sol Anahtarı Filminin Çekimleri Bandırma'da Başladı
Yapımcılığını Pro-J Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Habiboğulları, Gökhan Kasapoğlu ve İsmail Semih Habiboğulları’nın yaptığı, senaristliğini İsmail Semih Habiboğulları ve Sinan Habiboğulları’nın üstlendiği Sol Anahtarı, gerek hikayesi, gerek çekim teknikleri ile engellilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekiyor.

Pro-J Yapım Koordinatörü Hakan Güçkan, “İlk projemiz olan Göçlerin Gölü belgesel çekimimizden sonra, Sol Anahtarı kısa filmimizle daha büyük hedeflere ulaşmayı umuyoruz. Cannes Film Festivali, Berlin Film Festivali, Miami Film Festivali gibi uluslararası, Altın Koza, Altın Portakal yarışmalarında Balıkesir’i en güzel şekilde temsil edeceğiz. Müziklerimizi Emrah Öktem besteledi. ait Yönetmen Sinan Habiboğulları; birçok film, dizi ve reklam filmlerinde oynamış İsmail Semih Habiboğulları’nı ekibimize dahil ettik. Hep beraber hayalimizin gerçeğe dönüşmesi için mücadeleye başlamış durumdayız" dedi.

Kaynak: İHA