CHP Heyetinden GTO Yönetimine Tebrik Ziyareti

CHP Gaziantep Milletvekilleri Akif Ekici, Mehmet Gökdağ ve CHP İl Başkanı Hayri Sucu ile beraberindeki heyet, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP Heyetinden GTO Yönetimine Tebrik Ziyareti
Heyeti kabulünde konuşan GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, her zaman önceliklerinin Gaziantep olduğunu belirterek 'Gazi kentimizin her alanda daha güçlü olması için işbirliği yapmaya, güç birliği oluşturmaya hazırız. Kentimiz için hayata geçirmeye çalıştığımız projeler için de desteklerinizi bekliyoruz.' dedi.

GTO yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunan ve her zaman işbirliklerine hazır olduklarını ifade eden Milletvekili Akif Ekici, kentin geleceğinde kurumlara çok iş düştüğünü söyledi.

Ekici, 'Gaziantep’in sosyal ve ekonomik gelişiminde sizin gibi kurumlara çok görev düşüyor. Gaziantep’in yaşayan bir şehir olması için hep birlikte çalışmalıyız. Sizlerden gelen önerileri, projeleri çok önemsiyoruz ve sonuca ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.' dedi.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ise GTO'nun lojistik köy kurulması ve savunma sanayi yatırımlarına ilişkin projelerinin önemine değinerek, 'Kentimize hizmet için görevdeyiz. Kent için geliştirilen tüm özel projeleri desteklediğimizi bilmenizi isteriz.' ifadelerini kullandı.

CHP heyetini kabulde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Güllüoğlu, Sadık Koçak, sayman üye Sami Akay, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Özgüler, Bülent Evyapan ve Mustafa Zor da hazır bulundu.

Kaynak: AA