Belediye Başkanı Ergül EMİTT Fuarı'nı Değerlendirdi

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 26-29 Ocak tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Ergül, gazetecilere yaptığı açıklamada, EMİTT Fuarı'nda katkılarından dolayı Sinop Valiliği, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası ve Sinop Üniversitesi ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Fuarda önceki yıllarda illerin bulunduğu bölümde stant yeri aldıklarını, bunun biraz kargaşaya neden olduğunu anlatan Ergül, bu yıl ise turizmcilerin bulunduğu yerde tanıtım yaptıklarını söyledi.

Sinop'un geleneklerini, turizmini dev ekranlara yansıtarak tanıttıklarını dile getiren Ergül, 'Standımıza gelenlere kestane şekeri, nokul, mantı ve diğer yiyeceklerimizle ikramlarda bulunduk. Bu arada Telvin Sanat Tiyatrosu bünyesindeki Amazon kızlarımız, hem Sinop standında hem de genel salon içerisindeki sahnede yaptıkları dansla büyük beğeni topladı. Kendilerini kutluyorum.' dedi.

Ergül, fuarda Sinop standının ilgi odağı olduğunu ifade ederek, 'Standımızı beğenen fuar yönetimi, 'ilini en iyi tanıtan stant' olarak Sinop'a birincilik ödülü verdi. Sinop adına aldığımız bu ödülle gurur duyduk. Sinop'u çok iyi şekilde temsil ettiğimiz kanaatindeyim.' diye konuştu.

Kaynak: AA