AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması

'Türkiye, yeni anayasa ile kalıcı istikrara kavuşacak ve karanlık günleri geride bırakacaktır'.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye'nin yeni anayasa ile kalıcı istikrara kavuşacağını ve karanlık günleri geride bırakacağını söyledi.

Milletvekili Tin, AK Parti Pamukkale ilçe teşkilatınca parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatları olarak nice başarılara imza attıklarını, bundan sonra da aynı şekilde başarılarla dolu bir geleceği inşa etmeye devam edeceklerini belirtti.

İktidarlarında hayal bile edilemez projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Tin, şunları kaydetti:

'Yatırımları ve hizmetlerimizi ulaştırmadığımız hiçbir nokta bırakmadık. Bugün bizi eleştirenlerin söylediklerine bakıldığında elle tutulur bir şey olmadığını hep birlikte görüyoruz. Sadece hamasi sözler söyleyerek milletimizi kandırma peşinde olan siyaset tüccarları, artık prim yapamaz hale geldiler. Millet artık kimin ne yaptığını çok iyi görüyor. Millete hizmetin ne anlama geldiğini, geleceğe yatırımın ne olduğunu bilmeyenler deli saçması sözlerle ancak kendilerini aldatıyorlar. Milletimizi yalanlarıyla asla kandıramazlar. Milletimizin boş laflara karnı tok. Milletimiz maziden devraldığı emanet olan devletini, davasını ve sancağını canı pahasına korur, asla yere düşürmez ve gelecek nesillere emaneti dimdik ve daha güçlü bir şekilde teslim eder.'

Tin, TBMM'de kabul edilen anayasa değişikliğinin öngördüğü Cumhurbaşkanlığı sisteminin de kalıcı istikrar demek olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

'Türkiye yapısal bir dönüşüm gerçekleştirmektedir. Kabuğunu kırarak daha güçlü bir yarın inşa etmektedir. Gazi Meclisimizden geçen ve milletimizin onayına sunulan anayasa değişikliğine göre yeni dönemde artık siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklara neden olan koalisyon ve hükümetin kurulamama ihtimali tamamen ortadan kaldırılıyor. Türkiye, yeni anayasa ile kalıcı istikrara kavuşacak ve karanlık günleri geride bırakacaktır. Yeni anayasa ile Türkiye ekonomik kalkınma hamlelerini daha da güçlü bir şekilde hayata geçirecektir.'
Kaynak: AA