Sobaya Döktüğü Tinerin Parlaması Sonucu Yaralanan Kişi Öldü

Denizli'de yakmak istediği sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu ağır yaralanan kişi, 17 gün sonra hayatını kaybetti Sobayı yakmak için tiner döken işçinin alevlerin içinde kalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yakmak istediği sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu ağır yaralanan kişi, 17 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Akhan Mahallesi'nde iş yerindeki sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu ağır yaralanan Hüseyin Karahan tedavi gördüğü İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Merkezi'nde yaşamını yitirdi.

Karahan'ın Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Süller Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Karahan'ın tinerle sobayı yakmaya çalışırken alevler içinde kalma anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

- Olay

Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi'nde bulunan bir nakliyat firmasında çalışan Mehmet Karahan (40), 21 Kasım'da ısınmak için yaktığı sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu ağır yaralanmıştı.

İş yerini saran alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken, vücudunun çeşitli yerlerinde ve yüzünde yanıklar oluşan Karahan, Denizli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Karahan daha sonra İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Merkezi'ne sevk edilmişti.
Kaynak: AA