Öğrencilerin Uzay Yolculuğu Macerası

Özel Malatya Çamlıca Okulu öğrencileri, Malatya Park’ta yer alan uzay macerası etkinliğine katıldılar.

Öğrencilerin Uzay Yolculuğu Macerası
Özel Malatya Çamlıca Okulları 4/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Emrah Yılmaz ve Rehber öğretmenleri Gizem Akçin eşliğinde Ufozaytürk’ün Malatya Park AVM’de düzenlemiş olduğu Uzay macerası etkinliğine katılarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Tamamen yerli üretimle Türkiye’de hayata geçirilen Ufozaytürk Uzay Macerası etkinliği, Çamlıca okulu öğrencilerine gerçeğine yakın bir uzay macerası yaşattı.

Öğrencilerin uzay, güneş sistemi, gezegenler, galaksiler konularında benzersiz bir deneyim yaşayarak bilgilenmesi, eğlenmesi, Uzay ve evrene dair sempatik ve ilgi duyan bir bakış açısına ulaşması için hayata geçirilen Ufozaytürk Uzay Macerası etkinliğinde hem eğlenip hem bilgi sahibi oldular. 6 metre genişliğinde olan ufoda uzay macerası simülasyonu ile öğrenciler astronot kıyafetlerini giyip, uzayın derinliklerinde heyecan dolu bir serüvene çıktı.

Ufozaytürk Uzay Macerası etkinliği öğrencilerin büyük ilgisini çekerken, etkinlik alanında astronot kostümü giyinen öğrenciler verimli ve eğlenceli vakit geçirdiler.

Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde unutamayacakları eşsiz bir deneyim yaşarken, etkinlik sonunda ise Uzay Kaşifi Sertifikası aldılar.
Kaynak: İHA