Bursa'da Cinayet

Alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı eniştesi tarafından pompalı tüfekle vurulan kişi hastanede öldü Olay, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı eniştesince pompalı tüfekle vurulan kişi hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Mahallesi'ndeki Doğu Garajı'na kamyonetiyle gelen Necati Ç. (24), araçtan inerek İçel Paçinoğlu'na (26) pompalı tüfekle ateş etti.

Yaralanan ve yakınlarınca Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Paçinoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaçan Necati Ç, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Küçükbalıklı Mahallesi'nde yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Necati Ç, emniyetten çıktığı sırada basın mensuplarının "Neden yaptın?" sorusuna üzerine "Hısmıma küfretti." dedi. Zanlı, "Pişman mısın?" sorusunu ise "Pişman." diye yanıtladı.

Zanlının, İçel Paçinoğlu'nun bir akrabasına sattığı atın bedelini alamaması üzerine parasını istediği, bu nedenle Paçinoğlu ile aralarında tartışma ve küfürleşme yaşandığı öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği D.K. (38), H.G. (64) ve F.G'nin (13) hafif yaralandığı bildirildi.

Bu arada, olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak: AA