Burhaniye'de Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin Kaymakam Öner'i Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Fethi Sekin’in Babası Mehmet Zeki Sekin’i kabul etti. 2017 yılı içerisinde İzmir Adliyesi önünde yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen ve birçok insanın hayatını canı pahasına kurtaran Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Edremit ve Burhaniye de bir takım ziyaretlerde bulunurken, Kaymakam Hüseyin Öner’i de ziyaret etti.

Burhaniye'de Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin Kaymakam Öner'i Ziyaret Etti
Kaymakam Hüseyin Öner tarafından kapıda karşılanan Mehmet Zeki Sekin, Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan ve şehidimiz Fethi Sekin’in hayatını anlatan bir kitap hediye etti. Kaymakamı Hüseyin Öner, yaşanan elim olayda gözünü kırpmadan bu güzel ülkenin insanlarına zarar vermeye çalışan hainlerle ile tek başına mücadele edip ardından şehadet mertebesine yükselen kahraman şehidimizin unutulmayacağını kaydederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Hüseyin Öner,” Devletimiz, milletimiz ve kutsal saydığımız değerlerimiz için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Onların bizlere birer emaneti olan ailelerinin ihtiyaç ve sıkıntıları anında devlet tüm imkanlarıyla her zaman yanlarında olacaktır. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Mehmet Zeki Sekin’de, Kaymakam Hüseyin Öner’e konukseverliği nedeniyle teşekkür etti. Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin’e eşlik eden Ömer Taşdelen de, Edremit ve Burhaniye de çeşitli kurumları ziyaret ettiklerini anlatırken, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile Edremit İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay’ın da kendilerini kabul ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA