Ayhan Yol Yapım Çalışmalarını Denetledi

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ohali Mahallesi’nde devam eden stabilize yol çalışmalarını denetledi.

Ayhan Yol Yapım Çalışmalarını Denetledi
Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağır kış şartları bastırmadan ilçenin yol sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sıklaştırdı. Belediye ekipleri, vatandaşın yağmur ve çamurdan ötürü mağduriyet yaşamaması için çalışmaları hızlandıran Başkan Ayhan’ın talimatları doğrultusunda, ilçe merkezi ve kırsal kesimlerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar denetlendi

Geçtiğimiz hafta Akçaköy Mahallesi ve Akçaköy Kümeevleri Sokakta yürütülen çalışmaları tamamlayan belediye ekipleri Ohali Mahallesi ve Ohali Kümeevler Sokak’ta stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Başkan Abdülhakim Ayhan da Ohali Mahallesine gelerek, yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Belediye ekiplerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ayhan, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Başkan Ayhan Ohali Mahallesindeki incelemelerinin ardından Pekmezli kırsal mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinleyen Ayhan, vatandaşların daha çağdaş bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için ihtiyaç duyulan her hizmeti hayata geçireceklerini söyledi.



“Bahane değil hizmet üretiyoruz”

Amaçlarının ilçe halkına daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent sunmak olduğunu dile getiren Başkan Ayhan, “İmkanlarımız kısıtlı. Ancak biz bahanelerin arkasına sığınarak hizmet üretmekten kaçmıyoruz. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaç duyulan her hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yağmur başlamadan önce ilçemizin kırsal mahallelerinde stabilize yol çalışmasını bitirmeyi hedefliyoruz. Hava koşulları el verdiği müddetçe çalışmalar aralıksız devam edecek. Allah’ın izniyle kışın vatandaşımızı yağmura ve çamura teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pekmezli kırsal mahallesi sakinleri ise Başkan Ayhan’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA