AK Parti Baklan Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, hedeflerinin yüzde 50+1 değil, 80 milyon olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi olan Özkan, partisinin Baklan Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Baklan İlçe 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada, 2019 seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu belirtti.

Gençliğin bütün milletlerin en önemli sermayesi olduğunu dile getiren Özkan, şunları söyledi:

"İşte seçilme yaşını nerelerden nerelere indirdik. Bugün AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulunda üniversite çağlarında olan kardeşlerimiz var. Merkez karar yönetim kurulu üyesi 1997-98 doğumlu gençlerimiz var. Şanlı ecdadımız bu ülke, bu coğrafya, bu aziz millet ve medeniyet değerlerimiz için yaptığı zaferlerin en büyüklerini sizin yaşlarınızda yaptı."

Türk halkının, Çanakkale'de, Yemen'de, Trablus'ta, Sarıkamış'ta, Kocatepe'de, Cumhuriyet kurulurken 'o görüş bu görüş' demeden hep beraber omuz omuza vatana, millete, bayrağa sahip çıktığına dikkat çeken Özkan, "Bugün de aynı şuurla ülkemizin bekası için, 2019 seçimleri için çalışmak zorundayız. Bu ülke düşerse, AK Partili, CHP'li, şu görüş, bu görüş demeden hepimiz düşeriz. Sonra bu günlere dönmek mümkün olmaz. Onun için hedefimiz yüzde 50+1 değil, hedefimiz 80 milyon. AK Parti teşkilatları olarak bu bilinçle çalışacağız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet altında 80 milyonu bir araya getireceğiz. Allah'ın izniyle 2030'lu yıllar büyük Türkiye’nin her türlü tehdide karşı kendi içerisinde birliğini tesis ettiği, koruduğu ve bütün dünyaya gözdağı verdiği, dosta güven düşmana korku devletinin tam anlamıyla hayata geçtiği yıllar olacak." diye konuştu.

Emre Yazır'ın İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildiği kongreye Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA