Mersin İtfaiyesinden 'Suyun Siyahı' Fotoğraf Sergisi

İçel Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının, görev ve hizmetlerini konu alan "Suyun Siyahı" fotoğraf sergisi açıldı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli fotoğrafçı Rıfat Şen tarafından hazırlanan ve 35 fotoğrafın yer aldığı sergi için İçel Fotoğraf Dernegi'nde tören düzenlendi.

Törene, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Yılmaz, Genel Sekreter Devran Kutlugün, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çocakoğlu, İtfaiye Dairesi Başkanı Arif Sayın, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İtfaiye fotoğrafçısı Şen, açılışta yaptığı konuşmada, itfaiyenin halk arasında sadece yangınlara müdahale eden bir birim olarak bilindiğini, fakat itfaiyenin asıl ve yardımcı görevlerinin bunun çok ilerisinde olduğunu söyledi.

Bu projeyi, yapılan hizmetin daha iyi anlatılması ve farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Şen, "Bu projede en büyük başarı itfaiyede görev yapan 670 personel ve bize her zaman destek veren, motivasyonumuzun yüksek kalmasını sağlayan yöneticilerimizindir. Desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Burahanettin Kocamaz teşekkür ederim. Bu bir ekip çalışması." dedi.

Konuşmaların ardından fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA