Kastamonu'daki Yangın

İki evin kullanılamaz hale geldiği yangında evlerden birinde yaşayan ve haber alınamayan 5 kişilik aileyi arama çalışmalarından dokuzuncu gün de sonuç alınamadı.

Kastamonu'da iki evin kullanılamaz hale geldiği yangında evlerden birinde yaşayan ve haber alınamayan 5 kişilik aileyi arama çalışmaları devam etti.

Bürme köyünde, kış aylarında sadece Fazıl Çataloğlu ile ailesinin yaşadığı Kuzören Mahallesi'nde geçtiğimiz çarşamba günü çıkan yangında Fazıl ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin tamamen yanmasının ardından 5 kişilik aileden haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanan evlerde yürüttüğü çalışmaların ardından ormanlık alanda jandarma ekipleri tarafından Ankara'dan getirilen iz takip köpekleriyle sürdürülen arama çalışmalarının dokuzuncu gününde de aileye ulaşılamadı.

Fazıl Çataloğlu'nun torunu Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen cesedin Ankara Adli Tıp Kurumundaki incelemesi de devam ediliyor.

- Olay

Kastamonu'nda 29 Kasım'da, Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin tamamen yanmasının ardından Fazıl ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Fazıl Çataloğlu'nun yanan evinin enkazında torun Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen bir cesede ulaşılmıştı. Ceset, otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Çataloğlu'nun traktörü ise evine 10 kilometre uzaklıktaki Elmayakası mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu.

Kaynak: AA