Euromaster'dan kampanya açıklaması

Euromaster, Türk Telekom ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Anlaşmaya göre Türk Telekom müşterileri Euromaster’daki tüm lastik ve araç bakım servislerinden işçilikte yüzde 30 indirimden yararlanabilecek.

Euromaster'dan kampanya açıklaması
Türkiye’de 52 ilde 200’e varan servis noktası ile hizmet veren Euromaster, kış dönemiyle kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Şirket açıklamasına göre bilgi ve iletişim şirketi Türk Telekom’la yapılan anlaşma kapsamında Türk Telekom’un bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri, Euromaster’daki tüm lastik ve araç bakım servislerinden işçilikte yüzde 30 indirim kazanacak. 31 Ocak 2018 tarihine kadar sürecek olan kampanyaya Türk Telekom Avantaj mobil uygulaması üzerinden ve 6262’ye sms göndererek katılabilecek.

Açıklamada indirimden faydalanmak için Euromaster servis noktalarında iletilecek fırsat kodunun, Türk Telekom Avantaj mobil uygulaması üzerinden ‘Fırsat Kodu Al’ butonu tıklanarak ya da cep telefonundan SERVIS boşluk TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj gönderilerek de alınabileceği bildirildi.

Kaynak: İHA