Bursa'da 'Kozmetik Ve Güzellik Fuarı'

Estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürünler ve saç bakım gibi konularda faaliyet gösteren önemli firmaların katılacağı fuar, 811 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının desteğiyle düzenlenen Kozmetik ve Güzellik Fuarı (BUCOS 2018), 8-11 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Network Fuarcılıktan yapılan açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) 8-11 Şubat'ta düzenlenecek fuarda, estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürünler ve saç bakım gibi konularda faaliyet gösteren önemli firmaların katılımıyla, yeni ürün ve yöntemler tanıtılacak, eğitim programları, defile ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen fuar sorumlusu Onur Oral, başarılı bir fuar gerçekleştirmek için hummalı bir hazırlık içerisinde olduklarını belirtti.

Bursa'nın, Türkiye'nin en önemli ekonomilerinden birine sahip olduğunu vurgulayan Oral, bahar aylarında kongre ve diğer fuarların olması nedeniyle bu fuarı şubatta yapmayı tercih ettiklerini bildirdi.

Oral, fuara katılımın ücretsiz olacağına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Geniş kapsamlı olan fuarımızda önemli cerrahi klinikler, güzellik ve estetik merkezleri, saç bakım firmaları, kozmetik ve doğal kozmetik ürün firmaları, yoga firmaları ve gözlük firmalarının yanı sıra kuaför ve berber ekipmanları ve ürünleri, dolgu, peeling, botoks, epilasyon, fitness ürünleri, mücevherat, zayıflama ürünleri yer alacak. Bursa'dan en az bin 500 kuaför ve güzellik uzmanının geleceğine dair ön kayıt aldık. Pazarlama ekibimiz ünlü isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Fuara ülkemizin önde gelen saç şov ekipleri katılacak ve fuarda saç şovlar da gerçekleştirecek. Aynı zamanda akademisyen hocalarımız fuarda kozmetik uygulamalarındaki doğru ve yanlışları da anlatacak. Fuarın yanında da satış ortamı hazırlanacak. Satış yapmak isteyenler de orada satışlarını gerçekleştirebilecek. Kısacası dopdolu bir fuar hazırlıyoruz."

Kaynak: AA