Bingöl'de Mahalle Buluşmaları

Bingöl protokolü, Mirzan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinledi.

Bingöl'de Mahalle Buluşmaları
Valilik ve Belediye tarafından düzenlenen mahalle buluşmaları toplantısı, Mirzan Mahallesi’nde devam etti. Mirzan Camisinde düzenlenen toplantıya, Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kurum müdürleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ali Mantı," Eğer biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, kaynaşmamızı ve dayanışmamızı kucaklayıcı bir şekilde yaparsak, ne içeride, ne de dışarıda bu ülkeye zarar verebilecek, ülkeyi sıkıntıya düşürebilecek bir güç bu fırsatı bulamayacaktır. Onun için birbirimizi iyi tanımamız lazım. Onun için birbirimizi iyi tanımamız lazım. Birbirimizi sevmek zorundayız, çünkü hepimiz insanız. İnsanlar, sadece ve sadece sevgiyle ayakta kalır ve yaşarlar. Dünyanın en pahalı sermayesi güvendir. Güven her türlü hastalıkların da ilacıdır”dedi.

Mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlediklerini belirten Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise," Mahalle buluşmaları kapsamında bugün Mirzan Mahallesi’ndeyiz. Belirli zaman dilimlerinde düzenlediğimiz toplantılarla mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hem sorunları dinliyoruz hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kentimizin güzel mahallelerinden birisi olan Mirzan Mahalle’mize altyapı ve üstyapı dahil olmak üzere birçok yatırım yaptık. İmarda yol geçen ancak yol vasfı olmayan yerleri kilitli parke taşları ile döşedik ve yeni yollar açtık. Mahallede açık halde bulunan ve çevreye kötü kokular yayan dereyi kapattık. Mahallede gördüğümüz birçok sorunu giderdik, bundan sonra da gidermeye devam edeceğiz”ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinlerini de dinleyen Vali Mantı ve Başkan Bakarazi, dile getirilen sorun ve talepleri not aldı.
Kaynak: İHA