Adana'daki Cinayet

Seyhan ilçesinde bir kişinin darbedilmesinin ardından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişinin darbedilmesinin ardından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı, biri ev hapsi, ikisi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 gün önce Hadırlı Mahallesi 10041 Sokak'ta darbedilmiş ve tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunan Serdar Ağırağaç'ın katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, yaptıkları araştırma sonucu katil zanlısı olarak aralarında maktulün bir süre birlikte yaşadığı iddia edilen Emine T. ve kadının dini nikahla birlikte yaşadığı Nihat Y. ile olaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Kadının ilk eşi olan şüpheli O.Ç'nin, Emine T'yi rahatsız ettiği ileri sürülen maktulü yakalayıp şüpheliler arasındaki iki kişiyle araçla olayın yaşandığı adrese götürüp darbettiği, daha sonra haber verdikleri Nihat Y'nin olay yerine gidip kaçmaya çalışan Serdar Ağırağaç'ı tabancayla vurduğu iddia edildi.

Şüpheli O.Ç'nin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

- Çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği iddiası

Emniyette sorgulanan zanlılardan Nihat Y'nin, ifadesinde maktulün, tekrar birlikte yaşama konusunda tehdit ettiği Emine T'nin 3 aylık hamileyken düşük yaptığını, daha sonra kendisine haber verilmesiyle olay yerine gidip Ağırağaç'ı vurduğunu söylediği öne sürüldü.

Şüpheli Emine T'nin ise Ağırağaç'ın kendisi ve 2 çocuğunu öldürmekle tehdit ettiğini, bunun üzerine eski eşi O.Ç. ile Nihat Y'ye durumu anlattığını söylediği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Nihat Y'nin de aralarında bulunduğu 4'ü tutuklandı, Emine T. ev hapsi, ikisi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: AA