Üniversiteli Gençler Şehitler İçin Yürüdü

Uludağ Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Toksoy: 'Kudüs'te İsrail’in başkent açıklamasında bulunması kabul edilemez. İsrail denen lanetlenmiş devlete diyoruz ki; Bu bir uyarı değil tehdittir. Elini masum Müslümanlardan ve topraklarımızdan çekme isen bir gece ansızın gelebiliriz'

BURSA – Uludağ Üniversitesinden (UÜ) bir grup ülkücü, şehitler için yürüyüş düzenlendi.

Görükle Yerleşke Parkı'nda toplanan grup, sloganlar atarak caddede yürüdü.

Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Bilal Toksoy, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, şehitleri unutturmamak için toplandıklarını söyledi.

İlk vazifelerinin devleti yaşatıp, yüceltmek olduğunu söyleyen Toksoy, "Şehitlerimize karşı borcumuzu bizler ne sosyal medyadan bir paylaşım yaparak ne de akşam haberlerinde 45 saniye ayırarak ödeyebiliriz. Ana, baba, evlat, yardan vazgeçenlerin baş eğmeyip baş verenleri asla ama asla unutulmalarına müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Toksoy, ABD'nin Kudüs'ü başkent olarak tanımasını kabul etmediklerini belirterek, "Asıl amaçları bölgede yeni sorunlar yaratmak ve karışıklık çıkartmak olduklarının bizler farkındayız. Yüce İslam dinini ve diğer dinlerin ortak değeri olan bu şehre barışın ve hoşgörünün, kültürlerin birleşim yeri olan Kudüs'te İsrail'in başkent açıklamasında bulunması kabul edilemez. İsrail denen lanetlenmiş devlete diyoruz ki; Bu bir uyarı değil tehdittir. Elini masum Müslümanlardan ve topraklarımızdan çekmez isen bir gece ansızın gelebiliriz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA