Küçükmenderes Gazetesi'nden Kocaoğlu'na Ziyaret

Ödemiş’te 1997 yılından bu yana aralıksız yayın yapan Küçükmenderes Gazetesi’nin 20 yılı sebebiyle, gazete yöneticileri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Küçükmenderes Gazetesi'nden Kocaoğlu'na Ziyaret
Başkan Kocaoğlu, gazete ekibini makamında ağırladı. Küçük Menderes Gazetesi Genel Koordinatörü İsmail Atahan Keçeci, köşe yazarı Rezzan Karluk ve muhabir Ece Köseoğlu ile sohbet eden Kocaoğlu, Ödemiş’te yapılacak bazı yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. Kocaoğlu, Ödemiş’in çok önemli bir tarım kenti olduğunu belirterek, “Ödemiş’in ham maddesi de geçim kaynağı da tarımdır. Ödemiş topraklarında üreticiler; arpadan, buğdaydan, cevizden, kestaneden ve diğer tarım ürünlerinden geçim sağlayacak. Bunun başka yolu yok. Ödemiş, yeni bir geçim kaynağı bularak gelişme niyetinde olmamalı. ‘Kestanenin, cevizin, incirin üretimi nasıl arttırılır?’, ’Sebzecilik, hayvancılık nasıl geliştirilir?’, ‘Nasıl daha fazla kalite arttırılır?’ sorularına eğilmeli. Şunu da ifade etmek istiyorum; gün gelecek Küçük Menderes Havzası’nın tamamında tarım büyüyecek” dedi.

Gazetenin genel koordinatörü İsmail Atahan Keçeci de “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanınız Sayın Aziz Kocaoğlu’na bizi makamında ağırladığı için çok teşekkür ederiz. Kendisine Küçük Menderes Gazetemizin ilk yılının ve son yılının ciltlerini hediye ettik. Çok mutlu olduğunu dile getirdi. O da bize içinde Küçük Menderes Havzası’nda yapılan çalışmaların derlendiği bir cilt hediye etti. Gazete olarak tek isteğimiz ve umudumuz, yaşadığımız kentin her gün bir adım daha ilerlemesi ve gelişmesidir.” dedi.

Kaynak: İHA