Kreş Öğrencileri, Özel Çocuklarla

Konyaaltı Belediyesi Kreşi minik öğrencileri, özel çocukları ağırladı.

Kreş Öğrencileri, Özel Çocuklarla
Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri öğrencileri Fatih Haktan Coşkun Sahne Akademisi’nde dans eğitimi alan down sendromlu özel çocukları ağırladı. Engelliler Haftası kapsamında Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreşi’nde gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, ‘Birlikteyiz, güçlüyüz, eşitiz’ mesajı verdi.

Minik öğrencilerin kendileri için hazırladıkları hediyelerle mutlu olan özel çocuklar, iki saat boyunca dans ederek keyifli anlar paylaştı. Kendileri için hazırlanan pastayı minik öğrencilerle kesen özel çocuklar güzel bir gün geçirdi.

Aynı zamanda Konyaaltı Belediyesi’nin dans eğitmenliğini yürüten Fatih Hakan Coşkun ve kurum yönetimi böyle sosyal sorumluluk projesiyle insanları bir araya getirmekten duydukları mutluluk ve memnuniyeti dile getirdi.

Özel çocukları sadece böyle günlerde hatırlamadıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Bu ziyaret bizi ve minik öğrencilerimizi çok mutlu etti. Özel çocuklarımız için bir farkındalık yaratabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Kaynak: İHA