Kastamonu'daki Trafik Kazası Davası

Kastamonu'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazasıyla ilgili olarak sürücünün yargılanmasına başlandı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" iddiasıyla tutuksuz yargılan Uğur Çılgınoğlu ve avukatı katıldı.

Çılgınoğlu, savunmasında çok üzgün olduğunu söyledi.

Bayram ziyareti için İstanbul'dan Kastamonu'ya geldiğini ifade eden Çılgınoğlu, "O gün hep birlikte pikniğe gittik. Piknikte alkol aldık. En az alkolü ben aldığım için aracı ben kullandım." dedi.

Piknik dönüşü yağmur başladığını anlatan Çılgınoğlu, "Viraja girdiğimde yağmurunda etkisiyle araç kaydı ve yoldan çıktık. Aracı toparlamak isterken birisi koluma müdahale etti ama kim olduğunu bilmiyorum. Aracı toparlayamadım ve takla attık. Hepsi benim canımdı, çok üzgünüm." diye konuştu.

Müşteki ve avukatları dinleyen mahkeme heyeti, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı 8 Mart tarihine erteledi.

- Olay

Kaza, geçen yıl Ramazan Bayramı'nda piknikten dönen Uğur Çılgınoğlu (29) yönetimindeki 37 KF 189 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Özboyu köyü mevkisinde devrilmiş, kazada, sürücünün yanında bulunan Erdinç (27) ve Eyüp Sabri Çılgınoğlu (8) olay yerinde, İbrahim Çılgınoğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Sürücü ile Cafer (28) ve Kenan Çılgınoğlu (22) da yaralanmıştı.

Kaynak: AA