Güzellik Uzmanları, Lazer Epilasyon Ve Kalıcı Makyaj Eğitim Semineri'nde

Güzellik uzmanları Adana’da düzenlenen Lazer Epilasyon ve Kalıcı Makyaj Eğitim Semineri’nde bir araya geldi.

Güzellik Uzmanları, Lazer Epilasyon Ve Kalıcı Makyaj Eğitim Semineri'nde
Seyhan Otel’inde gerçekleşen seminere 500 kişi katılırken çevre illerden gelen güzellik uzmanları da eğitim alma şansı buldu.

Özoğul Akademi Kurucusu Sonay Özoğul, Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Adana Güzellik Uzmanları Derneği Gülgün Sarıaslan ve İşkar Medikal - Vortex Lazer kurucusu Ferit İşkar’ın iş birliğinde gerçekleştirilen Lazer Epilasyon ve Kalıcı Makyaj Eğitim Semineri’nde güzellik uzmanlarına mesleki bilgiler verildi.

İşkar Medikal- Vortex Lazer kurucusu Ferit İşkar, yaptığı konuşmasında, geçmişten gelen salon sahipliği tecrübesinin kendisine ışık tuttuğunu ve her zaman en iyisini üretmeye çalıştıklarını vurguladı. İşkar, insanları memnun etmek için daha çok çalışmak zorunda olduklarını belirterek, “Kendimizi her zaman geliştirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Buradan bütün salon sahibi meslektaşlarıma söz veriyorum, hiç durmadan sizler için çalışacağız” dedi.

Özoğul Akademi Kurucusu Sonay Özoğul ise organizasyonu yöneten ve eğitimler vererek, güzellik uzmanları ile 20 yıllık tecrübelerini paylaştı. Lazer Epilasyon ve Kalıcı Makyaj ile ilgili teorik eğitimin ardından uygulama da yapıldı.

Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası Başkanı H. Emin Ünal da esnaf için her zaman en iyisini yapmaya çalıştıklarını, her sorun ile dün ilgilendikleri gibi bundan sonra da ilgileneceklerini belirtirken, kendisinin de tüm esnafa bir telefon kadar uzakta olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA