Diyarbakır Valisi Güzeloğlu Açıklaması

'Amacımız, bir an önce geride bırakılmış sorunların, ziyan edilen zamanların telafisini yapmak, insanımıza en üst düzeyde hizmet etmektir'.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Basri Güzeloğlu, bir an önce geride bırakılmış sorunların, ziyan edilen zamanların telafisini yaparak, Diyarbakır insanına insana en üst düzeyde hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Güzeloğlu, Bağlar İlçe Halk Eğitimi Merkezinde muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, muhtarların üstlendikleri sorumlulukla hem halkın hem de idarenin temsilci olduğuna işaret eden Güzeloğlu, şöyle konuştu:

"Sizler, insanımızın güveniyle onların vekili olarak mahalleye temsil eden ama aynı zamanda bizi de temsil ederek kamu hizmetlerini ve yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza aktaran vekillerimizsiniz. Yapılacak yatırımların bildirilmesi, planlanacak yatırımların sizinle istişare edilmesi ve şüphesiz meselelerin çözülmesinde ortak bir işbirliği gerçekleştirilmesi de hedefimiz olacak."

Güzeloğlu, bu karşılıklı işbirliği ve gönül birliğinin bugüne kadar birikmiş, ihmal edilmiş, göz ardı edilmiş meselelerin çözümüne de katkı sağlayacağını dile getirerek, "Amacımız bir an önce geride bırakılmış sorunların, ziyan edilen zamanların, telafisini yapmak, insanımıza en üst düzeyde hizmet etmektir." dedi.

Kaynak: AA