Başkan Köşker Deneyimlerini Gençlerle Paylaşıyor

KOCAELİ –Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kariyer günleri kapsamında Anibal Lisesi öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı.

Başkan Köşker Deneyimlerini Gençlerle Paylaşıyor
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kariyer günleri kapsamında Anibal Lisesi öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı. Anibal Lisesi öğrencileriyle kariyer günleri söyleşinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendi deneyimlerini ve öğrencilik yıllarındaki anılarını gençlerle paylaştı. Öğrencilere öğütlerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Şimdiki gençler yani sizler çok şanslısınız. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmekte yine sizlerin elindedir. Hayatta geri alamayacağınız tek şey zaman. Bunu en iyi şekilde değerlendirin. Ülkemizin geleceği, siz değerli gençleri bu anlamda doğru bir şekilde yönlendirme de bizlerin görevi. Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Memlekete faydalı başarılı bireylerin yetişmesi için gençlerin iyi eğitilmesi gerektiğine değinen Başkan Köşker, “Bu söylediklerim belki size çok zormuş gibi geliyor olabilir fakat bu formülü birçok ülke uygulamakta ve çok verimli sonuçlar alınıyor. Siz değerli gençler dört dörtlük olmalı ki kendinizi ve ülkemizi en iyi şekilde en başarılı şekilde yarınlara taşıyabilsin. Biz Gebze Belediyesi olarak eğitime her zaman destek veren vermeye de devam eden bir belediye olduk. Okullarımızın ihtiyaçlarını değerlendiriyor imkanlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. Bu okulumuzun da bir konferans salonuna ihtiyacı vardı ve Gebze Belediyesi olarak bu salonu yaptık. Okul bahçesinde bulunan oturma alanınızda ahşap kaplatarak daha sağlıklı bir hale getireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA