ALKÜ'de Engelsiz Koro

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” konseri düzenledi.

ALKÜ'de Engelsiz Koro
ALKÜ İşletme Fakültesi son sınıf öğrencileri, Engelsiz Yaşam Evi Derneği işbirliğinde “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” konseri düzenledi.

Konseri ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağca öğrenciler izledi. Öğrencilerin bir aylık çalışmasının ardından hazırladıkları konser programı salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Pınarbaşı: “Öğrencilerim ile gurur duyuyorum”

Öğrencileri kutlayan Rektör Ahmet Pınarbaşı, “Gecen hafta Damlataş Parkında öğrencilerimiz kitap okuma etkinliği düzenledi.

Hem öğrencilerimizden hem de Alanya halkımızdan bir saat boyunca bu etkinliğe yoğun bir katılım oldu. Okuma konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Yine başka bir öğrenci grubumuz yine sosyal sorumluluk projesi kapsamında pazar günü Alanya sahillerimizdeki çöpleri temizlediler. Bugün de başka bir öğrenci grubumuz engelli bireyler hakkında farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapıyorlar. Öğrencilerimizle tekrar ifade etmek istiyorum çok gurur duyuyorum. İnşallah çok daha güzel etkinlikler, projeler yapacaklardır” dedi.

Program, Ahsen Pınarbaşı’nın salondaki seyircilere sergilediği keman resitali ile başladı.

Ardından özel öğrenci Yağmur Bekar tarafından piyano resitali gerçekleştirildi.

Salondan büyük alkış toplayan resitalin ardından ALKÜ’lü öğrenciler ile özel öğrencilerden oluşan müzik korosu tarafından sergilenen şarkı dinletisi ile program devam etti. Salondaki izleyenlerin de şarkılara eşlik ettiği konser sonunda yine özel öğrenciler Ozan Başdemir ile Mehmet Ogün Dağ tarafından sergilenen dans gösterisi de salondakilerden büyük alkış topladı.
Kaynak: İHA