Vali Aktaş, AA'nın Fotoğraf Oylamasına Katıldı

Nevşehir Valisi Aktaş: 'İlimizde, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanılan gelişmeleri kamuoyuna doğru ve nitelikli olarak aktaran Anadolu Ajansı devletimizin ve milletimizin güvenilir haber ajansıdır.'

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak oy kullandı.

Vali Aktaş, haber, yaşam ve spor kategorisindeki 68 fotoğrafı inceleyerek oy verdi.

Fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Aktaş, birbirinden özel fotoğraflar karşısında oy vermek için tercih yapmakta zorlandığını belirterek, "Gönül istiyor ki hepsine de oy verelim, çünkü tüm fotoğraflar birbirinden özel nitelikte." dedi.

Fotoğrafları çeken AA çalışanlarını kutlayan Vali Aktaş, "2017 yılında AA çalışanlarınca çekilmiş ve oylama sunulmuş olan fotoğrafları inceledik. Çok profesyonelce yakalanmış fotoğraf kareleri var. Hangisine oy vereceğimize karar vermekte zorlandık. İlimizde, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanılan gelişmeleri kamuoyuna doğru ve nitelikli olarak aktaran Anadolu Ajansı devletimizin ve milletimizin güvenilir haber ajansıdır. Nice başarılı çalışmalara ulaşılmasını temenni ederim." diye konuştu.
Kaynak: AA