Tekirdağ'daki Silahlı Saldırı

Muratlı ilçesinde sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren genç kızın katil zanlısı ile babası tutuklandı.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden genç kızın katil zanlısı ile babası tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, dün işe gitmek için evden çıkan 19 yaşındaki Ayşe Öztürk'ün ilçeye bağlı Kazım Dirik Turan Mahallesi Şehit Serkan Caddesi'nde silahlı saldırı sonucu ölümüne ilişkin, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ergene ilçesine bağlı Bakırca Köyü'nde tarlada yakalanan A.İ. ile babası H.İ'nin (52) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Muratlı Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adliye binası önünde toplanan Ayşe Öztürk'ün yakınları ile bazı vatandaşlar, cezaevine götürülmek üzere çıkarılan zanlılara tepki gösterdi.

Polis ekipleri, adliye binası önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

- Olay

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, dün işe gitmek için evden çıkan ve ilçeye bağlı Kazım Dirik Turan Mahallesi Şehit Serkan Caddesi'nde silahlı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki Ayşe Öztürk yaşamını yitirmişti.

Saldırıyı A.İ'nin gerçekleştirdiğini tespit eden polis ekipleri, şüpheliyi ve babasını Ergene ilçesine bağlı Bakırca Köyü'nde tarlada yakalamıştı. Zanlıların, kaçmak için kullandıkları aracın çamura saplanması nedeniyle, yollarına yaya olarak devam ettikleri öğrenilmişti.

A.İ'nin, Öztürk ile bir süre arkadaşlık yaptığı ve genç kızı rahatsız ettiği ileri sürülmüştü.

Kaynak: AA