Öğrenciler Kaman İlçesi Eski Belediye Başkanı Aslan'ı Andı

Kırşehir’in Kaman İlçesi eski Belediye Başkanlarından Turgut Aslan, vefatının 11. Yılında öğrencilerininin düzenlediği programla anıldı.

Öğrenciler Kaman İlçesi Eski Belediye Başkanı Aslan'ı Andı
Merhum Belediye Başkanı öğretmen Turgut Aslan’ın kızı Sevilay Aslan tarafından organize edilen anma etkinliğine Kaman Lisesi mezunları, Kırşehir eski Valisi Lütfullah Bilgin, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan, Sayıştay Üyesi Haydar Kulaksız, Ankara Eski Defterdarı Yeminli Mali Müşavir Tezcan Atay, TÜRMOB Eski Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, Kırşehirliler Vakfı Başkan Yardımcısı Sevilay Aslan Dirliktutan çok sayıda öğrencisi katıldı.

Merhum Belediye Başkanı Aslan’ın öğrencilerinden Zeki Yürekli anma etkinliğinde yaptığı konuşmasında, merhumun farkı fark ettiğini ve öğrencilerine de bu noktada daima telkinlerde bulunduğunu söyledi.



Anma törenine katılan Kırşehir eski Valisi Lütfullah Bilgin ise merhum Aslan’ı Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde vatanını, milletini, şehrini ve şehrinin insanlarını seven bir insan olarak tanıdığını ifade etti.

Program merhum Belediye eski Başkanı Turgut Aslan için okunan Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından son buldu.
Kaynak: İHA