Mobil Gençlik Merkezi 3 Bin Gence Ulaştı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilen mobil gençlik merkeziyle bugüne kadar 3 bin gence ulaşıldı.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, temmuz ayında hizmete alınan mobil gençlik merkeziyle şehirdeki yerleşik merkezde yürütülen, okçuluk, voleybol, sokak tenisi, mini golf, satranç, hat sanatı, basketbol, futbol, halk oyunları ve çocuk oyunları gibi etkinliklerin, şehrin dört bir yanındaki gençlerle buluşturulduğu belirtildi.

Mobil Gençlik Merkezi Projesi kapsamında, Adıyaman'da sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılım gösteremeyen köy okullarında gerçekleştirilen etkinliklerle temmuz ayından bu yana 26 farklı noktada toplam 28 etkinliğin yapıldığı kaldedilen açıklamada, bu etkinliklerle 13-29 yaş arası yaklaşık 3 bin gence ulaşıldığı, devam eden projede en az 40 köy ve 6 bin gence ulaşmasının palanlandığı bildirildi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

"Bugüne kadar Mobil Gençlik Merkezi Projesi kapsamında 3 bin kilometre yol yaptık. Adıyaman’daki hemen hemen tüm köylere gitme arzusundayız. Çocuklarımıza dokunabilmek adına, onları yarınlara hazırlamak adına, daha güçlü bir Türkiye için çocuklarımıza devletimizin sıcak yüzünü gösterdik."

Kaynak: AA