MİDDER'den Demirel'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i ziyaret etti.

MİDDER Ankara İl Başkanı Elver ve beraberindekileri kabul eden Başkan Demirel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Demirel, 15 Temmuz ruhunun bu dernek ile yaşayacağını düşündüğünü ifade ederek, "15 Temmuz destanının, gelecek nesillere aktarılması bu dernek vasıtasıyla daha verimli olacaktır. Derneğinizin bütün faaliyetlerinde yanınızda olacağım." dedi.

FETÖ'nün dış mihraklardan aldığı destekle kalkıştığı darbenin milli birlik ve beraberlik sayesinde bertaraf edildiğini vurgulayan Demirel, "15 Temmuz, Türkiye'yi işgal planıydı. Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi milletimiz 15 Temmuz'da da ülkemizi işgalcilerden korudu. Bu mücadele sırasında şehit düşenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Elver ise, halkın seçtiği bir yönetime karşı devletin silahlı kuvvetlerine sızmış hainlerce darbe girişiminde bulunulduğunu hatırlatarak, "Bundan sonra Allah nasip ederse devletimize hizmet zamanıdır. Bundan sonra sahada olma, 15 Temmuz'ların, hain işgal girişimlerinin bir daha yaşanmaması için bir ve beraber olma zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Elver, destek ve katkılarından dolayı Demirel'e plaket takdim etti.

Kaynak: AA