Köy Muhtarlarından Teşekkür Yemeği

Bozüyük, Osmaniye, Karaçayır, Gökçeli ve Cihangazi köylerinin muhtarları, köylerini birbirine bağlayan yoldaki çalışmaların tamamlanması nedeni ile teşekkür yemeği düzenlendi.

Köy Muhtarlarından Teşekkür Yemeği
Yemeğe, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkan Yardımcı Ali Avcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve diğer köy muhtarları katıldı.

Osmaniye, Karaçayır, Gökçeli ve Cihangazi köylerini birbirine bağlayan ve özellikle yağışlı mevsimlerde sürücülerin zorlandığı köy yollarının asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının kutlandığı yemek programında konuşan Bozüyük Karaçayır Köyü Muhtarı Hayrettin Yılmaz; “Bizler için çok büyük bir problem haline gelmiş olan köy yollarımızın bugün ki görünümüne kavuşmasında emeği geçen Kaymakamımız Hasan Yaman’a, Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve konuyu yakından takip eden Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, köylerimizin problemlerine karşı gösterdikleri hassasiyetten dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Program sonunda diğer köy muhtarları ile de görüşen Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu; “Bizler Bozüyük Belediyesi olarak her zaman köylerimizin yanında ve köylülerimizin taleplerinde görevimizin başındayız. Yapımı tamamlanan yol bir son değil. Hükümetimizin ve devlet kurumlarının köyler ile ilgili çalışmaları devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA