Karacan'dan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla ilişikler Başkanı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ordu’da sivil toplum teşkilatları ile bir araya geldi.

Karacan'dan Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Bir otelde gerçekleştirilen ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da katıldığı toplantıda 20’yi aşkın STK’dan yaklaşık 70 temsilci hazır bulundu. Toplantı öncesi bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla ilişikler Başkanı Harun Karacan, kendisinin de sivil toplum teşkilatından gelen bir insan olduğunu belirtti.

Sivil toplum teşkilatlarının çalıştığı zaman neler yapabileceğini en iyi bilenlerden biri olduğunu kaydeden Karacan, “Bu şehir için bir şey yapılacaksa bunun olmazsa olmazı var. Bu da birlik ve beraberlikten geçer. Bizim görevimiz size yardımcı olmak. Sizin için yapılması gereken ne varsa taleplerinizi bize iletin. Sizin taleplerinizi hassasiyetle Genel Başkanımıza rapor halinde sunuyoruz. Bu şehir için neler yapabiliriz bunun derdinde, bunun tasasındayız” diye konuştu.

Basına kapalı yapılan bölümde STK temsilcileri, Harun Karacan’a talepleri ve sorunlarını ileten konuşmalar yaptılar.
Kaynak: İHA