Hayatını Kaybeden Esnaf Arkadaşları İçin El Ele Verdiler

Keşan'da bir grup esnafın, yaşamını yitiren ayakkabıcı arkadaşlarının borçlarını ödemek için düzenledikleri kampanyada satışa çıkardıkları 300 çift ayakkabı 1 saat içinde tükendi.

Keşan'da bir grup esnafın, kalp krizi sonrası yaşamını yitiren ayakkabıcılık yapan arkadaşlarının borçlarını ödemek için düzenledikleri kampanyada satışa çıkardıkları 300 çift ayakkabı 1 saat içinde tükendi.

Geçen ay kalp krizi sonrası yaşamını yitiren 3 çocuk babası Talip Akduvan'ın prim ve kredi kartı borçlarını ödemek için esnaf arkadaşları toplandı. Merhum arkadaşlarının ayakkabıcı dükkanında kalan malları satarak borcu ödemek için kolları sıvayan esnaf, indirim kampanyası düzenleyerek ayakkabıları satışa çıkardı.

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'ndeki bir iş yerinde düzenlenen kampanya ile çiftçi 10 TL'den satışa sunulan ayakkabılar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 300 çift ayakkabı 1 saat içerisinde tükendi.

Arkadaşlarının borçlarını kapatmak için uğraş veren esnaflar adına konuşan Hasan Taşocak, merhum arkadaşlarının dürüst ve efendi bir esnaf olarak bu dünyadan ayrıldığını söyledi.

Arkadaşları olarak düzenledikleri bir organizasyonla borçları kapatacaklarını ifade eden Taşocak, "Biz de arkadaşları olarak eşine ve çocuklarına yardım amacıyla elinde kalan tüm mallarını kampanyayla satışa sunduk. Bağ-Kur primi ve kredi kartı borçları vardı. Elimizden geldiğince bu işi yaptık. Herkes yardımımıza koştu. Kampanyalı ayakkabılar 1 saat içerisinde satıldı. Talep çok oldu. Kardeşimizin borçlarını bir an önce kapatacağız. Esnaf ve mahallem adına herkese teşekkür ederim." diye konuştu.
Kaynak: AA