Hakkarili Öğrenciler Polislerle Halı Saha Maçı Yaptı

Hakkarili öğrenciler, “Önyargılar Çalım At” etkinliği kapsamında polislerle halı saha maçı yaptı.

Hakkarili Öğrenciler Polislerle Halı Saha Maçı Yaptı
Huzur ve güvenin sağlanmasıyla birlikte eğitime verdiği desteklerle gündemdeki yerine koruyan Hakkari Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hayata geçirdikleri bir birinden güzel etkinliklerle yöre halkından tam not aldı. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen “Önyargılar Çalım At” etkinliği kapsamında öğrenci ve öğretmenlerden oluşan karma takım ile polisler halı sahada maçı yaptı.

Hakkarili öğretmen ve öğrenciler, polislerle birlikte maç oynamanın heyecanını yaşadılar. Birlikte hatıra fotoğrafı çeken öğretmen, öğrenci ve polisler, daha sonra da maç yaptılar. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği maçta, Hakkarili öğrencilerin mutluluğu ise gözlerinden kaçmadı.

Polis ağabeyleri ile hala saha maçı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hakkarili öğrenciler, her zaman yanı başlarında olan ve kendilerine bu ortamı sağlayan İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Harun Tutak, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Halil İbrahim Avşar ve beraberindeki polis memurlarına teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA