Güreş Takımının Vali Yavuz'u Ziyareti

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sporcu Eğitim Merkezi'nde yatılı kalan güreş takımı, Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

Valilik toplantı salonunda yaşları 13 ile 15 arasında değişen sporcuları kabul eden Vali Yavuz, burada genç güreşçilerle bir süre sohbet etti.

Çocukların ve gençlerin fiziken ve ruhen hayata hazırlanmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Vali Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye'nin, gençlik hizmetleri alanında çok büyük değişiklikler ve yenilikleri yaşadığını söyledi.

Vali Yavuz, spor eğitim merkezleri başta olmak üzere çok ciddi tesisleşmelerin gerçekleştirildiğine vurgu yaparak, "Kapalı spor salonları, yüzme havuzları, stadyumlar bunun dışında özellikle gençlere yönelik projeler, sporun her çeşidinin desteklenmesi, özellikle en çok ihtiyaç duyduğumuz antrenör yetiştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda ciddi değişiklikler ve yatırımlar yaptık." dedi.

Vali Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önce eğitim merkezinizi gezdim, dolaştım, bir kısmınızı antrenmanda gördük. Hepinize başarılar diliyorum. Hayata kendinizi en iyi şekilde hazırlamaya gayret edin ve mutlu birer birey olmanın yolunu mutlaka bulun. Gönül huzuru, dünyanın en büyük serveti. Bunu da tesis etmek için sportif aktiviteler en önemli özellikler diye düşünüyorum. Sporun ahlakı güzelleştirdiğine inanıyorum."

Ziyarette, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise, sporcu eğitim merkezi hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA