Esnaftan Anlamlı Kampanya

Edirne’nin Keşan ilçesinde, geçirdiği kalp ameliyatının ardından hayatını kaybeden Talip Akduvan’dan kalan ayakkabılar, borçlarının ödenmesi için esnaf arkadaşları tarafından düzenlenen “İndirim kampanyası” ile çifti 10 TL’den satıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada 300 çift ayakkabı, kısa sürede tükendi.

Esnaftan Anlamlı Kampanya
Yenimescit Mahallesi’nde yaşayan ve ayakkabı satıcılığı yapan evli, 3 çocuk babası Talip Akduvan geçirdiği kalp ameliyatının ardından geçen 16 Kasım’da hayatını kaybetti.

Esnaf arkadaşları, Talip Akduvan’ın Bağ-Kur primi ve kredi kartı borçlarını ödemek için kendisinden kalan ayakkabıları Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki bir işyerinde indirim düzenleyerek çifti 10 TL’den satışa sundu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği indirimde 300 çift ayakkabı, 1 saatte tükendi.

Esnaf Hasan Taşocak, hayatını kaybeden arkadaşları için Yenimescit Mahallesi’ndeki esnaf olarak mallarını satarak borçlarını ödeyeceklerini belirterek, "Kendisi dürüst ve efendi bir esnaftı. Bizde arkadaşları olarak eşine ve çocuklarına yardım amacıyla elinde kalan tüm mallarını kampanyayla satışa sunduk. Bağ-Kur primi ve kredi kartı borçları vardı. Elimizden geldiğince bu işi yaptık. Herkes yardımımıza koştu. Kampanyalı ayakkabılar 1 saat içerisinde satıldı. Talep çok oldu. Kardeşimizin borçlarını bir an önce kapatacağız. Esnaf ve mahallem adına herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA