Elazığ'dan Trump'a 'Kudüs' Tepkisi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in "bölünmemiş başkenti" olarak tanıyacağı yönündeki açıklamasına bir tepkide Elazığ’dan geldi.

Elazığ'dan Trump'a 'Kudüs' Tepkisi
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elazığ Temsilciliği ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in "bölünmemiş başkenti" olarak tanıyacağı yönündeki açıklamasına tepki gösterdi. Elazığ Öğretmenevi önüne bir araya gelen dernek üyeleri tekbir getirerek, ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları attı.

ABD ve İsrail’in işgal planlarının devam ettiğini belirten AGD Elazığ Temsilcisi Recep Koca, “Siyonizmin yeni kuklası Trump Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarına ve Amerika’nın büyük elçiliğini Kudüs’e taşıyacaklarına dair açıklamalarda bulundu. Kudüs’le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD ve İsrail’i hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacaktır. ABD Afganistan’ dan Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana bulayan seri bir katildir. Aynı ABD’nin Siyonist işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. Elindeki kirli propaganda gücü ile İslam’ı ve Müslümanları terörle özdeşleştirmeye çalışan ABD tüm dünyadaki terör olaylarının kendisidir” dedi.

Kaynak: İHA