Derince Altarnatif Yoluna Bir Viyadük Daha Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Derince Alternatif yolu üzerindeki ikinci viyadüğünün tanıtımı yapıldı.

Derince Altarnatif Yoluna Bir Viyadük Daha Yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Derince Alternatif yolu üzerindeki ikinci viyadüğün tanıtım programı gerçekleştirildi.

5 buçuk milyon TL’ye mal olan viyadük ile D-100 yolundaki trafik yoğunluğu azaltılacak. Tanıtım Programına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, protokol ve Derince halkı katıldı.

D-100 karayoluna nefes aldıracak viyadüğün tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu eserler hepimizindir. Yol insan vücudundaki damarlara benzer. Damarlar ne kadar sağlam ise, kalpten gelen kanı vücudun en uç noktalarına ulaştırıyorsa, beden de o kadar sağlıklıdır. Damarlar tıkanınca hayat duruyor demektir. Yolda aynen bunun gibidir. Her geçen gün varlık seviyesi, refah seviyesi yükseliyor. Bunun sonucunda araç sayısı da her geçen gün katlanarak artıyor. Alternatif yolumuzla D -100 karayolundaki yoğunluk olduğunda, vatandaşlarımız kullanabilecek. Böylece D-100 daha da rahatlayacak” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu’ndan konuşmayı devralan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bu projenin tamamlanmasında, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere Genel Sekreterimiz İlhan Bayram, yardımcılarına ve daire başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler viyadük ve yolda incelemelerde bulundular.
Kaynak: İHA