Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Eylemi

Adana’da 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek eylemi yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Eylemi
Ellerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen sözlerin yazıldığı dövizlerle 5 Ocak Meydanı’nda toplanan MİDDER üyeleri, yaptıkları basın açıklamasında, Erdoğan’ın yanında oldukları mesajını verdi.

Grup adına konuşan Abdulkadir Türkkan, son günlerde emperyalist güçlerin Türkiye’nin lideri ve demokrasisine saldırdığını kaydederek, Gezi olayları, 17/25 yargı darbesi, MİT tırları operasyonu, hendek olayları ve 15 Temmuz darbe girişimine işaret etti.

Nato tatbikatındaki skandalı da hatırlatan Türkkan, Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının silahlı hedefe koyulduğu anları da anımsattı. Türkkan, şöyle devam etti:

“15 senelik iktidar döneminde canhıraş çalışan vatan sevdalısı insanlara sahte dekont ve satın aldıkları elemanları ile yolsuzluk sosuyla operasyon çekmeye çalışıyorlar ama amaçlarına ulaşamıyorlar. Planları tutmuyor, akılları almıyor, elleri ayaklarına dolanıyor. Güçlü Türkiye’nin oluşması için vatanını seven, milletine hizmetkar olan ve sadece Allah’a kul olan liderimize, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız lazım. Şeytanın en büyük silahı olan yalan ve fitneye mahal vermemek lazım” dedi.

Açıklamanın ardından grup olaysız dağıldı.
Kaynak: İHA