Başkan Ercan, Sosyal Medya Takipçileriyle Buluştu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya üzerinden talep ve önerilerde bulunan vatandaşların davetine icabet etti. Vatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini belirten Başkan Ercan, “Amacımız; kıymetli vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmektir” dedi.

Başkan Ercan, Sosyal Medya Takipçileriyle Buluştu
Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya üzerinden talep ve önerilerde bulunan vatandaşların evlerine giderek, birebir görüştü. Oldukça sıcak ve samimi havada geçen görüşmelerde vatandaşlar, istek ve taleplerini Başkan Ercan’a birinci ağızdan ulaştırma imkanı buldu. Sincan Belediye Başkanı, paylaşımda bulunarak taleplerini ileten vatandaşlara tek tek cevap verdi. Görüşmeler sırasında vatandaşların bütün görüşlerini dikkatlice dinleyen Başkan Ercan, kendisine aktarılan önerilerin ve isteklerin kısa sürede giderilmesiyle ilgili notlarını aldı. Vatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini belirten Başkan Ercan “Dua ve desteklerini bizden esirgemeyen vatandaşlarımızla istişareye önem veriyoruz. Vatandaşın sorununu kendi sorunumuz gibi görerek iletilen sorun ve isteklere kalıcı çözümler bulmak adına mücadele ediyoruz. Amacımız; kıymetli vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmektir” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise Başkan Ercan’ın facebook mesajlarına karşılık vermesinden çok mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımızın bizimle görüşmesini beklemiyorduk. Facebook üzerinden istek ve taleplerimizi iletmiştik. Başkanımız da bizim davetimize icabet ederek, bizi dinledi. Allah ondan razı olsun” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA