ADÜ'de Araştırma Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında görev yapmakta olan araştırma görevlileri toplantısı Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

ADÜ'de Araştırma Görevlileri Toplantısı Yapıldı
Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Fakülte Dekanları ve ADÜ’de ÖYP kapsamında görev yapan araştırma görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ADÜ Yönetim Kurulunun 1 Aralık 2017 tarihinde yapılan toplantı kararı araştırma görevlileriyle paylaşıldı. 50/d maddesi uyarınca ADÜ’de görev yapan araştırma görevlilerinin durumlarının ivedilikle çözüme kavuşturulması için çalışmaların tamamlandığını belirten Prof. Dr. Bircan, 33a kadrosuna geçmek isteyen araştırma görevlilerinin dilekçe ile ilgili anabilim dalına başvurmaları durumunda kısa sürede yönetim kurulundan karar alacaklarını söyledi.

Ayrıca Prof. Dr. Bircan,“Biz araştırma görevlisi kadrosunu önemsiyoruz. Siz seçilmiş insanlarsınız. Hayata geçireceğiniz projeler çok değerli. Projelerinize ve her türlü bilimsel çalışmanıza destek vereceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

Rektör Bircan, tek tek sohbet ettiği araştırma görevlilerinin yeni kadrolarının hayırlı uğurlu olmasını dilerken, 33/a kadrosuna geçerek isteklerine kavuşan araştırma görevlileri de Rektör Bircan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA