'15 Temmuz' Dernek Temsilcisinin Birlik Çağrısı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Tepebaşı İlçe Temsilcisi Zekai Aydın, bayrağın inmemesi, ezanların dinmemesi ve çocukların geleceği için her zamankinden daha fazla bir ve bütün olma zamanının geldiğini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafya üzerinde tarih boyunca çeşitli oyunlar oynandığını belirterek, şer odaklarının dün olduğu gibi bugün de amaçlarına ulaşmak için her yolu denediğini kaydetti.

Türk milletinin birliğine ve bütünlüğünü bozmaya çalışanlara karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldığını ifade eden Aydın, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Gezi olaylarını çıkaran, MİT tırlarına operasyon yapan, Kobani olaylarını tetikleyen, 15 Temmuz hain işgal girişiminde bulunan, NATO tatbikatında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını hedef gösteren ve Müslümanların mahremi olan Kudüs üzerinden planlar yapan hainler artık açıkça ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef aldıklarını göstermektedir.

Ancak bugüne kadar Allah'ın izniyle tüm hain planları bertaraf edilmiştir. Bu millet vatan için, bayrak için canlarını vermekten çekinmemiştir. Şimdi ise bayrağımızın inmemesi, ezanlarımızın dinmemesi ve çocuklarımızın geleceği için her zamankinden daha fazla bir olma, bütün olma zamanıdır. Şimdi vatan sevdalısı Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devlet büyüklerimizin yanında olma zamanıdır."

Kaynak: AA