Siyah İnci 11. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (7 Aralık 2017)

Sevilen dizi Siyah İnci 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Siyah İnci 11. bölüm 7 Aralık 2017 perşembe akşamı izleyicisiyle buluşacak. Siyah İnci 11. yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu. İşte Siyah İnci 11. yeni bölüm 2. fragmanı ve özeti...

Siyah İnci 11. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (7 Aralık 2017)
Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizisi Siyah İnci 11. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Her bölüm farklı entrikaların döndüğü dizinin yeni bölünde neler olacağı merak konusu. 7 Aralık 2017 perşembe günü yayınlanacak olan Siyah İnci 11. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Siyah İnci 11. yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu.

İşte Siyah İnci 11. yeni bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Siyah İnci 11. Yeni Bölüm 2. Fragman



Kenan ve Irmak nişanlanıyor...

Vural, Kenan ve Hazal’ı öpüşürken göreceği esnada Irmak’ın odasından gelen yardım çığlıklarıyla birlikte telaşla aşağı yönelir. Kenan ve Hazal da duymuşlardır çığlıkları, onlar da aynı şekilde telaşla Irmak’ın yanına yönelirler. Odaya girdiklerinde ırmak nefes almamaktadır. Kenan hızla suni teneffüs yapar ve Vural’ın da yardımıyla Irmak’ı hayata döndürür. İkili ilk defa birlikte hareket etmiş ve bu sayede birinin hayatını kurtarmışlardır. Ebru ise bu esnada güvenlik kameralarını hatırlar.

Vural ve diğerleri kayıtları izleyip, odaya girenin kim olduğunu ortaya çıkaracaklardır. Ebru elini hızlı tutmak ve kimseye yakalanmadan kamera kayıtlarına ulaşmak zorundadır artık. Üstelik kolyesini de odada düşürdüğünü farkeder. Odaya döndüğünde Hazal çoktan kolyeyi bulmuştur. Bunun hesabını sorar kardeşine. Ebru’nunsa bu durumdan kurtulmak için planı hazırdır. Hazal, Kenan’la yaşadığı büyülü anın etkisinden çıkmaya çalışır. Bu yaşadığı çok yanlıştır ve her ikisinin hayatını da, üstelik Irmak’ın hayatını da tehlikeye atacaktır. Bu yüzden Kenan’la bu konuyu konuşmaya karar verir. Kenan’a söyleyeceği şeyler onun canını çok yakacak, ikilinin yollarını belki de temelli ayıracaktır. Kenan Irmak’la nişanlanma kararı alır. Hazal’ın da altta kalma niyeti yoktur. Kenan’a bu nişanın onu mutsuz etmeyeceğini göstermek adına töreni kendi restoranlarında yapmayı teklif eder. Sevdiği adamın nişan törenine ev sahipliği yapacaktır.

Tüm bunlar olurken Defne, Vural ve Hazal’la ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Edineceği bu bilgi Vural’ı köşeye sıkıştıracaktır. Melek’se, Halil’den boşanmaya, kızıyla kendine yeni bir hayat kurmaya karar vermiştir. Bu uğurda soluğu avukatın yanında alır ve boşanma davasını açar. Aziz cephesindeyse beklenmedik bir gelişme yaşanır. Aziz, kardeşi Naz’la ilgili hayati bir bilgi edinecek ve edindiği bilgi doğrultusunda Vural’ın karşısına dikilecektir.