Rektör Çakar, Dinlemeye Devam Ediyor

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, düzenli olarak gerçekleştirdiği Açık Kapı Gününde üniversite mensuplarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Rektör Çakar, Dinlemeye Devam Ediyor
Akademik ve idari personeller ve öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların fikir, beklenti ve iyileştirme önerilerini dinlemek ve şeffaf bir yönetim kültürü oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Açık Kapı Gününün Aralık ayı programı, Düzce Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleştirildi.

Açık Kapı Uygulamasına katılan mensuplar, eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel araştırma, bölgesel kalkınma, proje çalışmaları ve sosyal etkinlikler gibi birçok konudaki düşüncelerini Düzce Üniversitesi Rektörüne iletti. Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar da kendisine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulunarak katılımcıları bilgilendirdi.

Açık Kapı Uygulamasıyla birçok geri bildirim ve iyileştirme önerisi edindiklerini ifade eden Rektör Çakar, yenilikçi fikirlerin Düzce Üniversitesi’nin gelişmesine katkı sağladığını dile getirdi. Açık Kapı Gününe katılan mensuplar da görüşlerini yönetime aktarabilme imkanı sağladığı için Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA