Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bursa bağlantı yolu ile devlet yolu kavşağı arasında üstyapı iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yol, İstanbul-Ankara-İzmir istikametinden Yalova yönüne yarına kadar trafiğe kapalı olacak.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Birecik-Şanlıurfa kuzey kavşakları 53-132. kilometrelerindeki bağlantı yollarında üstyapı onarımı nedeniyle Birecik viyadüğü Gaziantep yönünde 3 şerit trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Adapazarı-İzmit yönünde 07.30-17.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılıyor. Bu kesimde ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun Yalova ayrımı-Karacabey köprülü kavşağında üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarına kadar Ankara istikametinden Bursa-Yalova ayrımı yönünde yol trafiğe kapalı olacak.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde Erkmen köprülü kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA